Kirkkokadun ja Ruolan tukiasemat taas toiminnassa

Kirkkokadun ja Ruolan tukiasemat taas toiminnassa

Kirkkokadun ja Ruolan tukiasemat on saatu takaisin käyttöön perjantaina 2.10.2015.

Sopenkorven viljasiilon, Oululaisen ja Metsäkankaan tukiasemat saadaan takaisin käyttöön lokakuun aikana, kunhan korvaava linkkiyhteys on saatu toteutettua valmiiksi.

Lahti Energian Kauppakadun tukiasemat on poistettu käytöstä maston purkamisen vuoksi. Paavolan oppilastalon tukiasemat ovat myös pois käytöstä eikä niiden uusimista ole tällä hetkellä suunnitelmissa.

Alkuperäinen vika:
Lahti Energian Kauppakadun päätoimipisteessä tehdään kattoremonttia, jonka vuoksi katolla sijainnut linkkimasto joudutaan purkamaan pois. Linkkimasto on poistettu käytöstä 18.6.2015. Kyseisen maston kautta on toteutettu yhteydet Kirkkokadulle, Oululaiselle ja Paavolaan jonka vuoksi kaikki näissä pisteissä olevat tukiasemat ovat pois käytöstä, sekä myös ne tukiasemat, joiden yhteydet ovat kulkeneet näiden kolmen pisteen kautta. Vika koskettaa noin 20 tukiasemaa. Korvaavia yhteyksiä on suunniteltu jo jonkin aikaa, mutta odottelemme vielä päätöstä kaupungin suunnasta halutaanko näiden pisteiden yhteyksiin investoida tässä vaiheessa vai halutaanko keskittyä muihin kaupungin solmupisteisiin.